петък, 4 юни 2010 г.

Усмивки 04-06

Днес едно красиво момиче получи дипломата си за висше образование. След всичките "реформи" и катаклизми в Държавата този млад Човек намери сили, воля и постоянство да постигне това което си беше предначертала. Ако, ми позволите малко ироничен хумор, за напред ще и бъде трудно но за сметка на това продължително. Или мога да цетирам един професор, който на абсолвентската вечер казал- " Честито абсолвенти. От днес сте почитни членове на най-новата социална мрежа-Jobs.bg. Пожелавам на момичето с тази чаровна и закачлива усмивка да постигне всичко, защото съм убеден, че Тя може всичко. Красиво
Татко, мама и аз.

Има ли нещо по-красиво?
Хванати за ръка.
Тук фотографа се е изложил и преекспонирал снимката. Но пък хората са толкова хубави.

Усмивка
Цапа-лупа
Малка госпожица
Я едно "маце" минава.
Вкусно
Опа..а, един папарак ни снима.

Ще си позволя малко отклонение. Знаете ли откъде произлиза думата "папарак". Това е име на човек който се надявам да е жив и до днес. До колкото си спомням се казва Джузепе Папараци и през 60-те години на миналия век е снимал много настървено VIP персони, и така се е превърнал в нарицателно.









5 коментара:

  1. Наистина тези снимки са прекрасни, не само защото ме има на някои от тях! Не мисля, че има човек който, не би се усмихнал, докато ги гледа! Тези снимки са малко позитивност, в забързаното ни ежедневие.

    ОтговорИзтриване
  2. Всички много се харесахме, много бих се радвала да ми ги пратите на пощата. Поздравявам ви за интересната идея, да улавяте моменти от живота на хората аз самата обожавам да снимам и постоянно правя снимки на малкото си момченце.Снимката е магия, улавя момента и запазва за времето не само образа но и настриение, чувства...Фотографията е една "машина на времето" защото вече нигока няма да изглеждаме така както сме изглеждали вчера. Вашите снимки са толкова прекрасни, защото в повечето случаи хората не подозират, че ги снимате и успявате да ги уловите естествени...а най -хубавото е че от повечето кадри греят усмивки. Още веднъж ви поздравявам!!!:)

    ОтговорИзтриване
  3. Здравей mi6a84,
    Благодаря за добрите думи. Като кликна на адреса ти, излиза надпис, че не е достъпен.Свържи се с мен на ivopuh@abv.bg и с удоволствие ще изпълня молбата ти.

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте,
    получих си снимките много благодаря за отзивчивостта!!!

    ОтговорИзтриване